Reguli pentru programare reparatie

Dorim sa oferim un serviciu care va aduce cel mai mare beneficiu pentru toate partile implicate. Pentru aceasta, va rugam sa respectati regulile convenite:

Faceti o programare pentru reparatie/montaj numai daca sunteti cu adevarat interesati. Pentru a face o programare aveti nevoie de cateva minute. Pentru a evita o pierdere de timp, va rugam sa nu faceti programari daca nu sunteti interesati de efectuarea unor reparatii.

Dati mai multe detalii despre defectiune daca doriti si o cotatie de pret. Pentru a realiza o estimare potrivita pentru nevoile dumneavoastra, este necesara o prezentare detaliata a problemelor/situatiei. Astfel specialistul Start SERV poate identifica nevoia dumneavoastra si in functie de aceasta poate face o estimare de cost.

Faceti o singura programare. Va rugam sa nu faceti mai multe solicitari pentru aceeasi nevoie, deoarece nu vor fi acceptate. Este suficienta o singura cerere/programare si in maxim 30 de minute veti fi contactat de un operator Start SERV pentru a stabili toate detaliile necesare. In acest caz, va rugam sa raspundeti mesajului primit. Start SERV va rezolva toate problemele dumneavoastra.

Pentru o programare click aici