Venim la tine acasa in cel mai scurt timp.
Specialistii nostri sunt pregatiti sa intervina la orice ora si in cel mai scurt timp pentru a va ajuta cu problemele masinii de spalat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contacte-zi.

Costuri avantajoase.
Doar la Start SERV gasiti preturi si costuri reduse la reparatii masini de spalat raportat la calitatea sericiului oferit. Ai masina reparata foarte repede si fara sa platesti prea multi bani. Mai multe detalii legate de pret puteti obtine la telefon 0765 118 252.

Avem stoc de produse.
Echipa detine stoc de produse cand vine la client acasa si rezolva problema de la prima vizita. Specialistul vine la tine acasa complet echipat cu sculele, ustensilele, si aparatura necesara depistarii si repararii defectiunilor, dar si cu piese de schimb. In acest mod orice reparatie decurge fluent, in mod natural, depistand problemele si rezolvand defectiunile rapid si eficient.

Toate lucrarile executate de noi beneficiaza de garantie.
Apelati cu incredere la noi deoarece va punem la dispozitie cele mai bune servicii cat si garantia lucrarilor noastre, astfel evitati sa reluati toata munca si tot timpul investit. Toate lucrarile Start SERV beneficiaza de serviciul garantie reparatii (cat si pentru piesele schimbate) si factura.

Meseriasi autorizati.
Echipa Start SERV este formata numai din meseriasi autorizati astfel incat clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii.