In cazul in care iti mobilezi casa si ai ajuns la capitolul „unde sa pozitionez masina de spalat” iti oferim cateva sfaturi pentru a gasi locul potrivit:

Masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic indispensabil, si din pacate, putini dintre noi au o casa suficient de mare pentru a face o camera dedicata pentru spalatorie.

Primul sfat:

Masina de spalat in baie. Este primul punct de referinta pentru cei care locuiesc la apartament si spatiul nu le permite prea mult loc. Poti incerca sa redecorezi spatiul masinii de spalat rufe prin montajul unei draperii colorate care sa ofere bucurie pentru mediul respectiv si sa delimiteze spatiul masinii de spalat de restul baii.

Masina de spalat in bucatarie. Daca nu aveti de ales plasati masina de spalat in bucatarie. Alege un loc in mobilier pe care sa il poti camufla cu restul de mobila. Incearca sa te gandesti si la spatiul pentru cosul de rufe murdare si foloseste o usa glisanta pentru a le acoperi.

Masina de spalat pe terasa. Ce modalitate mai buna decat de a „expulza“ toata masina de spalat din interioarul casei? Daca ai o terasa acoperita pe care o poti si inchide atunci cand vremea este urata poti creea un spatiu dedicat pentru masina de spalat, rufe murdare, rafturi pentru detergenti si masa de calcat.

Masina de spalat in camera de zi. Ascunde masina de spalat in dulap. Daca aveti mai mult spatiu in camera de zi, ascunde masina de spalat in interiorul unui dulap special golit si echipat pentru asta.

Masina de spalat rufe sub scari. Alocarea unui spatiu de mini-spalatorie sub scari este o alegere practica si functionala. Astfel economisi spatiu in casa, si totul va fi la indemana.

Masina de spalat rufe in garaj. In garaj aproape mereu se gaseste un loc unde putem pozitiona masina de spalat rufe. Cauta un loc unde accesul sa iti fie facil.

Pentru a usura alegerea iti poti face inainte o schita luand in calcul dimensiunile masinii de spalat, spatiul pentru rufele murdare, spatiul pentru detergenti etc.